Vælg en side

Står du og skal flytte ind et nyt sted eller er du måske ved at bygge om, så skal du også forholde dig til at købe gardiner. Der er næsten ikke nogen vinduer, der er ens i størrelse, og det kan derfor udvikle sig til noget af et projekt at få målt helt præcist af, at finde det helt rigtige materiale, der passer i ens hjem og få dem monteret.

Man kan heldigvis gøre det lidt lettere for sig selv. Firmaet NH Gardiner skræddersyer en løsning, der passer lige præcis til dig. De kommer ud med deres ”gardinbus”, og måler af, så gardinet bliver intet mindre end perfekt til lige præcis dit vindue. Du kan købe gardiner her, eller bestille gardinbussen til at komme et smut forbi og aflaste dig lidt i dit gør det selv projekt. Du kan desuden få en masse inspiration til hvordan din løsning skal se ud på deres hjemmeside. De har alt lige fra plisségardiner, lamelgardiner, stofgardiner, rullegardiner og duette gardiner. NH Gardiner har altså med garanti et gardin der passer til lige præcis dig, og de kommer ud og skræddersyer det til lige præcis dit hjem.

En mere unik løsning

Men hvis du vil have en mere unik løsning, som man ikke ser i særlig mange hjem, så kunne træpersienner være en oplagt mulighed. Træpersienner har alle de gode egenskaber, som man måske kender fra aluminiumspersiennen. De giver langt flere reguleringsmuligheder i forhold til at lukke lys ind i et rum end et konventionelt gardin kan. Men netop fordi de er lavet af træ, der har et helt anderledes visuelt udtryk end de konventionelle aluminiumsmodeller, så kan de også tilføre et rum en helt særlig varme.

På den måde kan persiennerne også gå fra blot at være en praktisk foranstaltning til at blive et æstetisk element i din indretning og give din indretning endnu mere liv.  Der er mulighed for at tilpasse persiennerne lige præcis til dit hjem, ved at vælge mellem forskellige farver på tekstilbåndene, og farverne spænder helt fra naturlige træfarver over til hvide, grå og sorte nuancer. Hvis du vil have træpersienner, kan du ligeledes bestille gardinbussen fra NH Gardiner, og så kommer de og hjælper med at skræddersy en løsning med træpersienner, der passer perfekt til både din smag og dit hjem, så du får fuld tilfredshed.

Hvis du af den ene eller af den anden grund står overfor at skulle enten have nye gardiner eller persienner, eller flytter i en ny lejlighed eller et nyt hus, så er NH Gardiner et oplagt sted at kigge hen. Firmaet har sin base i Ringsted på Sjælland, og bussen derfra til Roskilde, Næstved, Slagelse, København, ja, faktisk til hele Sjælland.

Hvis du har brug for at se lidt mere på de forskellige muligheder, NH Gardiner tilbyder før du beslutter dig for at skulle have billede af gardinbussen, så kan du gå på NH Gardiners Instagram, hvor de viser dig en masse forskellige løsninger, der kan blive inspiration for netop dit projekt.