Vælg en side

At få endevendt sit hjem eller sin virksomhed for værdigenstande og uerstattelige minder er en følelse alt for mange danskere kender til. På trods af, at indbrudsraten herhjemme har været faldende de sidste år, ligger Danmark fortsat i toppen over europæiske lande, der har flest indbrud pr. indbygger. Dette skyldes dels vores høje levestandard, som gør ofte gør det profitabelt for tyvene at begå indbrud samt vores høje beskæftigelse, som giver tyvene ro til at arbejde uforstyrret i dagtimerne.

Særligt København og Nordsjælland oplever indbrud i stor stil, faktisk består hele top 10 over antal indbrud pr. 10.000 indbyggere af Københavnske og Nordsjællandske kommuner. Men det er der heldigvis råd for. Politiets opgørelser viser nemlig, at hvis det tager mere end tre minutter at bryde ind i en bygning, vil tyven typisk opgive sit ærinde. Derfor kan det altså betale sig at sikre sit hjem, og til det kan du få professionel og sikker hjælp fra JK Sikring. En veletableret låsesmed i Herlev, som kan tilbyde komplette og individuelle løsninger, der skaber sikkerhed for dig, din familie og din virksomhed.

Holder tyven for døren

Foruden besværligheden i at få stjålet sine ejendele er følelsen af, at fremmede personer med onde hensigter bryder ind i dit hjem eller din virksomhed og roder dine ting igennem helt igennem krænkende. Desværre viser alle statistikker, at har du først haft besøg af tyven én gang, er risikoen for at få indbrud igen fem gange så stor, som hvis du ikke havde haft indbrud. Derfor er det en god ide at sikre sig, før uheldet er ude. 

En alarm er uden sammenligning din bedste sikring imod indbrud. Undersøgelser viser, at ejendomme med alarmsystemer har tre gange lavere risiko for at få besøg af tyven. Så vil du sikre fladskærmen, smykkerne eller robotstøvsugeren mod uønsket besøg, vil et samarbejde med JK Sikring være en god investering. Her får du vejledning i, hvordan du bedst skaber de sikreste rammer for dine ejendele samt tilbud på alt fra sikring af vinduer, videoovervågning og alarmsystemer til dør-automatik, dørlukkere og adgangskontrol.

Et intelligent låsesystem

Det kan være besværligt at holde styr på nøglebundtet i takt med, at andelen af ejendele, du ønsker beskyttet, vokser. Derfor kan det være en fordel at skifte de traditionelle nøgler ud med et digitalt låsesystem, som løser problemet med tabte nøgler og ulovlig kopiering. JK Sikring kan tilbyde verdens førende digitale låsesystem, ILOQ, der giver bygningsejere, administratorer og nøgleindehavere høj sikkerhed og en enestående brugervenlig adgangsstyring. Ønsker du at optimere dit sikkerhedssystem, vil JK Sikring guide dig til store driftsbesparelser i systemets levetid.

Høj sikring lav smitte

Verden har de sidste år som bekendt været vendt på hovedet af mundbind og afstandskrav. Det kan være svært at sikre sine medarbejdere mod smitte i en større virksomhed, hvor der sker stor trafik i bygningerne gennem en arbejdsdag. Også her kan JK Sikring være behjælpelige med at skabe tryghed for alle på arbejdspladsen. Berøringsfrie knapper afhjælper en stor smittekilde fra f.eks. håndtag og andre berøringsflader og sikrer samtidig en fleksibel og brugervenlig dagligdag for hele virksomheden. Dermed kan flere færdes trygt sammen på  arbejdspladsen, uden at produktiviteten mindskes.