Vælg en side

Klæder skaber folk og det er derfor også meget, at vi går blot en smule op i vores egen påklædning. På den måde kan vi sende lige præcis de signaler til omverdenen, som vi gerne vil sende. Nogle køber proteinpulver fra Pasto.dk og udsender signaler om sundhed, men andre nøjes med at shoppe tøj.

Læs med her for at se hvordan du altid kan føle dig velklædt, når du går ud og møder verdenen. Og se samtidig hvordan du får råd til at købe lige det tøj du gerne vil have. 

Kend dine farver

At føle sig velklædt handler meget om at vide lige præcis hvilket tøj man skal have på, som fremviser ens bedste sider. Og dette hænger utroligt meget sammen med, hvilke farver det er der klæder en. Det er nemlig ikke alle farver, som klæder alle mennesker lige meget.

Det første du bør tænke på er hvilken undertone din hud har. Alle mennesker kan nogenlunde blive delt op mellem kolde og varme undertoner. Du kan hurtigt finde en del guides på nettet, som kan hjælpe dig med at finde ud af hvilken undertone du har i huden. 

Det er vigtigt at pointere, at ens undertone ikke som sådan har noget at gøre med selve hudtonen. Du kan altså for eksempel sagtens være mørk i huden og have en kold undertone. Og være kridhvid men have en varm undertone. 

Hvis du har en varm undertone, så bør du også gå med farver, som har en varm undertone. Med lidt øvelse vil du hurtigt begynde at lægge mærke til farvernes undertone. Alt hvad det kræver er træning. Øvelse gør mester, som man siger. 

Det er også en god ide at tage et kig på ens hår- og øjenfarve, nu hvor du er i gang. Hvis du for eksempel har blå øjne og mørkt hår, så kan mørkeblå farver samt jordfarver – brun, rød, og så videre – ofte være et godt match

Sådan får du råd

Man behøver ikke at være mangemillionær for at føle, at man ser godt ud i tøjet. Med gode hjemmesider som DressMekan man hurtigt finde frem til en masse lækkert tøj – uanset størrelsen af din pung.

Det er de færreste af os som har flere tusinde, kroner vi kan smide efter nyt tøj hver måned. Det er derfor rigtig rart med sider som disse, hvor vi hurtigt kan få fat i en masse lækkert tøj. 

Prøv samtidig også at se om du eventuelt kan købe brugte ting af og til. Hvis du bor i en storby, skulle det især være ret nemt at finde en masse lækkert brugt tøj. Det kan endda være, at du også kan få fat i en masse brugt kvalitetstøj. 

Det kan af og til være en god ide at investere i kvalitet, hvis du ved at du får brug for det i lang tid fremover.