Vælg en side

Du kan finde rigtig mange tips til tøj og mode på internettet, men meget af det, der gør en persons tøjvalg imponerende, har måske mindre at gøre med selve stilen eller prisen af tøjet, og mere at gøre med hvor godt personen kender sig selv. Vælg tøj, der passer til dig, og så vil det hele gå op i en højere enhed.

1: Kend din form

Du har nok hørt den før, men det er et tip, der faktisk virker. Research hvilket tøj, der passer til hvilke kropstyper, og afprøv nogle forskellige metoder selv; det gør en kæmpe forskel. Noget tøj ser bedre ud på korte overkroppe end på lange; noget tøj ser bedre ud på en fladere brystkasse end en stor. Der findes helt klart også tøj, der vil se godt ud på dig. Du kan finde tøj til alle former hos DressYou.

2: Gå i tøj, der passer

Medmindre din stil konkret er oversize, skal du altid sørge for, at dit tøj passer dig. Det er nemmere sagt end gjort, men resultatet er indsatsen værd. For stort eller for småt tøj kan se sjusket ud, og det ser ikke lige så godt ud som noget, der passer til din figur. Når tøjet passer dig, ser det flottere ud, og du vil automatisk bære det bedre.

3: Kend dig selv uden at begrænse dig

Der er intet i vejen med at have en bestemt smag; mange mennesker har bestemte mønstrer, farver og former som de foretrækker, når det kommer til tøj. Du må med glæde have præferencer, men du skal heller ikke begrænse dig til kun at gå i dem, for det kan også blive for kedeligt. Vær eventyrlysten.

4: Brug accessoires 

Accessories kan redde et outfit. Det er noget af det, der får dit look til at gå fra simpelt til flot. Tag et par store øreringe i, en flot halskæde, måske nogle ringe eller armbånd, og se dit tøjvalg bliv forvandlet om til noget, der er imponerende. Find balancen; det kan også godt blive for meget.

5: Gå i tøj, du vil vise frem

Dit tøj skal få dig til at føle dig flot! Det skal være tøj, der giver dig lyst til at blive influencer, bare så du kan vise tøjet frem. Det er altid sjovt at have et photoshoot med sig selv; find udstyr til billeder frem, og gå amok. Dyrk dig selv lidt engang imellem.

Klæd dig som dig selv

Når du hører, at du skal klæde dig sådan, som du kan lide det, og sådan, som du er, betyder det kort sagt at du skal kende dig selv. Du skal kende dine præferencer, du skal kende dine former, du skal kende din størrelse, og du skal kende det, der får dig til at føle som den bedste version af dig selv.