Vælg en side

SPONSORERET

Covid-19 pandeminen har sendt mange hjem fra arbejde, og flere af os arbejder hjemmefra. 

På nogle punkter fungerer hjemmearbejde også fint, men desværre sidder langt de fleste, og arbejder fra et køkkenbord eller et hjemmekontor med et skrivebord og kontorstol, hvor arbejdsstillingen ikke er særlig god.

Det er kun de færreste, der har en ordentlig ergonomisk kontorstol, der støtter dig alle de rigtige steder, og et hæve-sænke-skrivebord, der kan justeres i højden, og være med til at skifte arbejdsstilling i ny og næ. 

Disse dårlige arbejdsstillinger i hjemmet giver flere smerter i ryg, skuldre og nakke.

Massage er god til smerter i ryg, skuldre og nakke

For at komme disse smerter i ryg, skuldre og nakke til livs, så kan du med fordel investere i et massageapparat, der kan være med til at løsne de spændinger der giver smerter. 
På grund af Covid-19 pandeminen kan du ikke så nemt komme til en professionel massør, så et godt alternativ er, at købe et massageapparat som f.eks. kunne være en: massagestol, massagepistol, massagepude osv.

Massageapparat til at komme de ømme muskler til livs

Et massageapparat giver en effekt og dybdegående massageoplevelse, der næsten er på niveau med en professionel massage, hvis du selvfølgelig køber et ordenligt massageapparat. 

Udover en effektiv og dybdegående massage hjælper på ømme muskler, så er en massage også god til at få en pause fra arbejde, så du kan stresse helt ned igen. 

På den måde får du også en langt bedre arbejdsdag, hvor du er mere produktiv.

Andre gode råd til at undgå smerter pga. dårlige arbejdsstillinger

Hvis du ikke har mod på at købe et massageapparat, så er der heldigvis andre gode råd til, at komme smerterne i ryg, skuldre og nakke til livs.

Du kan f.eks. indlægge en pause hver time du har arbejdet, hvor du rejser dig fra din stol og går en tur rundt i huset. 

På den måde får du gang i kroppen igen, og du kommer ud af den dårlige arbejdsstilling der giver smerter i ryg, skuldre og nakke.

Du kan også tilføje en halv til en hel time, hvor du trækker i udetøjet, og går eller løber en tur. (Hvis chefen tillader det).

Der er mange forskellige råd til, hvordan du kan komme smerter forårsaget af dårlige arbejdsstilling til livs, og de fleste råd handler i bund og grund om, at komme væk fra din computer i en periode i løbet af arbejdsdagen.