Vælg en side

SPONSORERET

Massage er godt for både krop og sjæl, derfor bør du også investere i et af massageapparat, der kan give dig massage hjemme i dit eget hjem eller på arbejdet, når du har brug for det. 

Behovet for massage opstår ofte akut f.eks. i kraft af at du har arbejdet på din computer hele dagen, og på den måde har du fået spændinger i nakken, der kan resultere i hovedpine. 

Med et massageapparat ved hånden kan du hurtigere forebygge den hovedpine, der kommer af spændinger, og på den måde undgå helt at få hovedpine. 

Så hvis du ofte har problemer med hovedpine, der kommer af spændte muskler, så kan du altså reducere chancen for, at få hovedpine gevaldigt med et massageapparat. 

I dette indlæg vil vi komme med en anbefaling af, hvilken massageapparater vi synes, du skal investere i. 

1. Massagepistol – Nyt, men genialt produkt

En massagepistol er et nyere produkt, men er et genialt produkt til en fornuftig pris. 

En massagepistol er specielt kendt for, at give en super effektiv og dybdegående massage, som kan løsne selv de sværeste spændinger. 

En massagepistol giver fra 1.800 og helt op til 3.200 slag i minuttet, hvilket er hemmeligheden bag den effektive og dybdegående massage. 
De fleste massagepistoler følger der minimum 4 massagehoveder med, der er velegnet til forskellige steder på kroppen.

Med disse 4 massagehoveder kan du ramme alle dine muskelgrupper effektivt. 

2. Massagepude – God til kontoret

En massagepude er ofte udstyret med 4-8 roterende kugler, der masserer dine muskler, og derudover er langt de fleste også udstyret med varmeterapi, som både er behageligt og effektiv mod ømme muskler. 

En massagepude er ikke særlig stor, og kan nemt haves med på f.eks. arbejde, så du kan nyde en god massage samtidig med, at du arbejder. 

En massagepude skal blot monteres på en stol, og derefter skal du blot tænde massagepuden og sætte dig til rette, så du kan nyde en god massage. 

3. Massagestol – Luksus produkt

En massagestol er klart det dyreste produkt af disse tre massageprodukter, vi nævner i dette indlæg. 

Men når det så er sagt, så findes der ikke noget bedre end en omgang massage i en massagestol. 

En massagestol giver ofte en fullbody massage, og du skal blot læne dig tilbage i massagestolen og nyde din massage. 

Før hen i tiden var massagestole kun forbeholdt hoteller, lufthavne, storcenter, mv. men heldigvis er massagestole blevet væsentlig billigere de seneste år, og kan nu fås for under 10.000 kr.