Vælg en side

Hvis du er selvstændig erhvervsdrivende, men ikke har fået dig en hjemmeside til virksomheden endnu, så har du sikkert allerede hørt op til flere gange, hvor god en idé det er at få lavet en god og informativ hjemmeside, men måske du bare ikke helt har vidst hvor du skulle tage fat. Her kan du få lidt hjælp til at komme ud over stepperne med dette projekt.

Vær synlig for dine kommende mulige kunder

En hjemmeside er guld værd for en virksomhed. Det har det egentlig været igennem mange år, men nu er vi oveni købet nået til det stadie at man helt per automatik finder smartphonen frem, med det samme man har spørgsmål eller vil finde noget specifikt, for det hele kan findes på internettet efterhånden.

At folk helt automatisk søger løs på internettet, når tanken falder på et behov de skal have dækket, betyder også, at hvis du med din virksomheds produkter ikke er at finde online, så vil det ret sikkert blive dine konkurrenters kunde i stedet for din kunde og det skal jo helst undgås.

Det behøver ikke at være så besværligt som det lyder, for med en WordPress hjemmeside, så er du rigtig godt på vej til at være tilgængelig for dine kunder online på lige fod med dine konkurrenter. Nogle personer vælger at give sig i kast med en hjemmeside selv, men hvis det ikke er noget man allerede har kendskab til, så kan det hurtigt betale sig hjem at få fagpersoner til at klare dette job som f.eks. virksomheden AdNovation.

En god placering i søgemaskinen, med den rette WordPress hjemmeside

Hos AdNovation får du ikke bare en god WordPress hjemmeside som folk aktivt skal finde frem til. Her er der mulighed for, udover en WordPress-serviceaftale at få lavet en WordPress hjemmeside, der fra dag ét ligger synlig når der anvendes søgemaskiner online.

Det er selvfølgelig vigtigt at din virksomhed ikke ligger på side 27, når der søges på produkter eller ydelser som er lige præcis det du kan levere til dine kunder og det gælder derfor om at se på hvilke virksomheder der er dygtige til netop også at sikre din søgemaskineplacering.

Unik og intelligent design der er tilpasset dine kunders behov fra dag ét

Hos AdNovation bliver der lavet en grundig gennemgang af din virksomhed inden at din hjemmeside skal bygges op. På denne måde sikres der at der findes frem til din målgruppe og deres reaktionsmønstre og behov så din færdige hjemmeside vil ligne noget som dine kunder vil foretrække fra første øjekast.

Du kommer langt med de rette søgeord og det bedste design og layout, men det er også vigtigt at se på hvordan du vedligeholder din hjemmeside. Desværre er der nogle virksomheder der vælger at spare på de forkerte områder, som f.eks. netop hjemmesider og det kan for disse resultere i, at de ikke er sikret imod f.eks. hackere og lignende når hjemmesiden er gået online.

Med en serviceaftale hos AdNovation sikrer du din virksomheds færdige hjemmeside bedst muligt mod hackere eller andre angreb online og du kan være helt sikker på at hvis der skulle gå noget galt, så kan de fikse det hurtigt.