Vælg en side

Annonce

Hvad er det sværeste ved at være vært? Der er mange bud på et svar på det spørgsmål. Er det at skulle finde et sted? Er det at finde på en oppyntning? Eller er det at sammensætte den perfekte playliste? Vi synes, at det er at finde på den rigtige mad til fest. Hvem kan lide hvad, hvor kan jeg finde det jeg skal bruge og kan jeg overhovedet finde ud af at lave det? Det er den type spørgsmål der begynder at vrimle i vores hoveder. Vi har dog fundet en løsning, som vi gerne vil dele med jer. Med catering fra Gaudium får vi mad af høj kvalitet og slipper selv for at skulle tænke på det. Vi vil her give nogle eksempler på, hvad de kan tilbyde.

Julen står for døren

Nærmest før du kan nå at tælle til 10, så skriver kalenderen december, og det er ved at være juletid. Julen er lig med mange ting, og for en god del af danskerne, så betyder julen også julefrokoster. Til julefrokoster kan Gaudium levere en eksklusiv julefrokost buffet, som med sikkerhed vil gøre alle glade. Buffet består af alle de klassiske danske julefrokost retter, men med et nordisk twist, som gør at netop denne buffet vil skille sig ud fra alle de andre julefrokoster, som du skal til i år. Ønsker du at skrue julen op på et ekstra niveau, så er dette et rigtigt godt bud.

Efter julen kommer nytår

December er årets sidste måned, og når denne render ud, så er det tid til, at vi alle skal springe ind i det nye år. På med danseskoene, find champagne skålene frem og kast glimmer ud over bordet. Men hvad skal der egentligt serveres på det glimmer fyldte bord? Det er et godt spørgsmål, og et spørgsmål som Gaudium allerede har tænkt på for os. De har sammensat en tre-retters nytårs menu, som består af laks, rosastegt kalv og kraftig chokoladekage til dessert – whats not to like?

Byder det nye år på en rund fødselsdag?

Et nyt år betyder også fødselsdage på ny. Måske er det kommende år, året hvor du fylder rundt? Er dette lig med en stor fest, så kræver det at du også har styr på maden der til. Her kan Gaudiums gourmet buffet være et oplagt valg. Buffeten består af tun og skalddyr, dampede perlebyg, mør okse, svinemørbrad, ristede kartofler, bearnaise og mørk chokolademousse. Der vil med garanti være noget for alle dine gæster, og din fest vil sent blive glemt, bare på grund af maden i sig selv.