Vælg en side

SPONSORERET

De dage, hvor man skrev sin ønskeliste i hånden og sendte den afsted med brev eller fax til familie og venner, er efterhånden passé. De fleste sender blot en kort mail, en SMS eller en besked på Facebook. Det er dog de færreste, der laver deres egen ønskeliste på nettet.

Læs med her i artiklen, hvor vi kommer med nogle gode råd samt tips og tricks til, hvordan du laver en smart online ønskeliste. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal ønske dig, kan du hos Geniale Gaver finde gode gaveideer til ham, hende, far, mor, børn og teenagere. Det er et oplagt sted at hente inspiration, uanset om det er en ønskeliste til jul, fødselsdag eller bryllup.

Gør brug af gratis tjenester

Der er adskillige (gratis) tjenester, der gør det nemt at lave en ønskeliste på nettet. Typisk fungerer det sådan, at man kan sørge for, at alle ens ønsker linker til en webshop eller butik, der sælger varen. Ofte kan dem, der modtager listen også markere, hvorvidt de har tænkt sig at købe en bestemt gave, så andre ikke køber den samme.

Navne på disse tæller eksempelvis Ønskeskyen, addwish og lignende. Det er en ret smart måde at styre det hele på. Hvis ikke det behøver at være så avanceret, er der dog også andre – og mere manuelle – muligheder.

Du kan også gøre det selv

Hvis ikke det behøver at gå gennem en tjeneste som nævnt før – måske fordi du ved med dig selv, at du ikke kan lade være med at se, hvilke gaver folk har reserveret – så kan du gøre det selv. Du kan eksempelvis åbne en Word-fil eller måske PowerPoint på din computer.

I begge programmer kan du lave en flot og overskuelig ønskeliste, hvor du skriver alt fra produktets navn og den ønskede størrelse til et link, til hvor du kan købe den og måske et link. Hvis du vælger at inddrage et link, hvilket kan være en god måde at sikre sig, at du leder familien og vennerne ind til lige præcis det produkt, du ønsker dig, så overvej at gøre det kortere.

Med vores værktøj her hos Lav Linket Kortere kan du forkorte ethvert link, så det ikke bliver alens langt og dermed ødelægger din formatering i Word, PowerPoint, eller hvor du ellers laver din egen ønskeliste. Når du har forkortet linket, er det bare at smide det ind, og så er du good to go.