Vælg en side

Der er alt for mange som ikke passer og plejer deres hud som de burde, og derfor bruger de heller ikke en dagcreme. Det virker måske som en unødvendighed for mange, men en god dagcreme kan gøre en stor forskel for din hud, og det kan ændre, hvordan den kommer til at se ud, når du bliver ældre. 

Hvorfor er det vigtigt?

Man kan naturligvis tænke, hvorfor er det overhovedet vigtigt at bruge en dagcreme? Vind og vejr kan være hård mod ens hud, og det kan nemlig være en årsag til, at man får uren hud eller måske endda tørre og hårde pletter i ansigtet, hvor huden er skadet. 

En dagcreme kan være med til at beskytte og reparere huden, så den ikke tager skade af alle de ting, som man udsætter den for hver dag. 

Nogle dagcremer indeholder også solcreme, så man får ekstra beskyttelse på huden. Så kan du nemlig møde omverdenen med god og fugtet hud, som er klar på alt slags vind og vejr. 

Der er forskel på dagcreme 

Der er naturligvis forskel på hvilken hudtype man har, og derfor er der også forskel på de behov som man har, når det kommer til at købe en dagcreme. 

Der skelnes mellem en del forskellige hudtyper, som alle har behov for forskellige slags dagcreme. Det er nemlig med til at sikre, at man behandler huden korrekt og ikke gør noget værre. 

De forskellige dagcreme behandler derfor også forskellige problematikker, da de indeholder forskellige ingredienser. Der er nemlig forskel på hvilken dagcreme man skal bruge, hvis man har tør eller fedtet hud. 

Find din hudtype 

Hvis du ikke er klar over, hvilken hudtype du har i ansigtet, så kan det være en fordel for dig at undersøge det, inden du køber en ny dagcreme. Der er som sagt forskel på, hvilken slags dagcreme man skal bruge, alt efter hvilke behov man har. 

Hvis du har fedtet hud, så kan den forkerte dagcreme nemlig være med til at gøre din hud endnu mere fedtet og måske endda også stoppe dine porer til, så du får uren hud.

Der er heldigvis en masse gode måder, hvorpå man kan finde ens hudtype. Det kan være alt fra professionel hjælp til små test, som man kan lave derhjemme på badeværelset, efter at man har været i bad.