Vælg en side

Sommeren har endelig vist sin ankomst, og vi kan vi endelig se frem til noget velfortjent solskin og høje temperaturer. Men blot fordi at du skal have et par lag tøj af når det bliver sommer, behøver det ikke at betyde, at du som mand ikke kan se godt ud.

Så rul ærmerne op, skænd dig selv en drink, og dyk ned i vores mænds sommermode-guide, så du sikrer at du holder trit med de nyeste sommertrends og ser godt ud, uden at få det for varmt i dit outfit!

Vælg dine shorts med omhu

Det er helt essentielt at have en masse forskellige shorts klar i tøjskaber, når temperaturene stiger, så du kan holde til varmen. Der findes mange forskellige slags shorts, som du bør varriere mellem, afhængigt af lejligheden. For eksempel gør det klassiske look med chino-shorts, sig bedst til bytur eller en tur ud at spise, fremfor på en strandtur. 


Der findes chino-shorts i mange forskellige farver. Et par sorte eller marineblå shorts går du aldrig galt i byen med og kan bruges til de fleste trøjer og bluser. Det samme gælder et par neutrale chino-shorts i khaki, og kan give et lysere look med den sarte farve. 

Hvis du til gengæld ønsker at gå lidt mere dristig klædt, findes der massere chino-shorts i pastelfarver, som kan give din gaderobe et nyt pust. Det er dog ikke alle der tør skille sig ud med disse ekstraordinære friske farver, og det kræver desuden lidt mere at finde en overdel der passer godt til i farven. 

Hvis du går efter et mere afslappet look, og ikke ønsker at være for stift påklædt, så kan det være en god idé i et par løse shorts i bomuld. Dette er et god valg, til en afslappet hverdag, og det behøver heller ikke at blive for kedeligt. Du kan nemlig nemt tilføje en polo eller skjorte, som kan give dit outfit lidt ekstra. 

Der findes dog massere muligheder, og du kan nemt og hurtigt finde nogle gode bud på forskellige shorts på nettet. Der er nemlig en hel verden af forskellige shorts til mænd, som kan give dig det helt perfekte sommer-outfit. Køb herretøj til manden hos Redgreen.dk, hvis du ønsker at finde det helt perfekte par short, som kan give dig det perfekte look denne sommer. 

Find den rigtige skjorte til lejligheden

Hvad angår skjorter fungerer de super godt med et par chino shorts, hvis du ønsker at gå efter det klassiske sommer-look. Her kan du nemt vise, at du har styr på din beklædning, lige gyldig hvilken skjorte du har på. 

Hvad enten det er en kortærmet skjorte til en varm sommerdag, eller en langærmet skjorte til en grillaften, så går aldrig galt i byen med en skjorte. Der findes skjorter i et væld af forskellige farver og mønstre, så du kan nemt finde en, som passer perfekt til din stil. Du kan også få skjorter i mange forskellige typer stof. Eksempelvis findes de i det klassiske bommuld-stof, der er god til lidt finere lejligheder, mens en lækker hørskjorte er perfekt til en familiekomsammen.

På Redgreens hjemmeside kan du se flere forskellige eksempler på skjorter, i forskellige former, farver, mønstre og længder. Deres forkærlighed for dansk kvalitet og klassisk design, afspejles i høj grad i deres udvalg. Læs historien om Redgreen her, hvis du er interesseret i at vide mere om deres passion for lækkert tøj, samt omsorg og kærlighed for naturen. Så hvis du mangler noget stilrigt sommertøj til dit klædeskab, og ønsker at være med på denne sommers mode, så er dette godt udgangspunkt.