Vælg en side

En BMW iX med rene linjer og en lynende hurtig Porsche Taycan er sød musik i enhver bilejers ører. Det er biler, der emmer af elegance og stilrent design. Mens du drømmer om lædersæder, aircondition og fartpilot går det måske op for dig, at din gamle Toyota Corolla jo lige skal skaffes af vejen først. Det er ikke alle og enhver, der kan få solgt den gamle bil videre eller ønsker at lade den holde i indkørslen uden at køre i den. For manges vedkommende kan det være en løsning at alliere sig med mere professionelle kræfter. 

Hvis du har et ønske om at udskifte din gamle bil, der laver skrantende lyde på motorvejen og måske har en halvrusten undervogn, så er du landet det rigtige sted. Vi har nemlig valgt at guide dig igennem en labyrint af skrotforhandlere og direkte ind i varmen til Skrotbil. 
En professionel og billig skrothandler beliggende i Køge, der står klar til at opkøbe og skrotte din bil med faglig og fleksibel ekspertise. 

Skrot din bil med god og grøn samvittighed 

Vi har alle et ansvar for miljøet – også når det gælder biler. Ofte sker det, at hurtige beslutninger skal træffes, og så står miljøbevidsthed ikke lige øverst på listen. Men miljøbevidsthed står faktisk højt på listen hos Skrotbil. De påtager sig et stort ansvar for miljøet, hvor din skrotbil behandles med største forsigtighed således, at naturen og miljøet ikke lider på unødvendig vis. 

I en tid, hvor genbrug er meget in, er det oplagt at genbruge ting fra køretøjer. Derfor foretager det lokale skrotfirma på Sjælland altid grundige undersøgelser af bilerne for at se, om der er reservedele og materialer, der kan genbruges og sælges videre til autoværksteder. Du kan derfor med god samvittighed indlevere din gamle bil hos Skrotbil, der har mange års erfaring bag sig.

Høje skrotpræmier
Hos Skrotbil tilbydes der Sjællands højeste skrotpræmie: en skrotpræmie på 15.000 kr. og helt op til 100.000. kr. Hos Skrotbil er processen fleksibel og nem således, at du slipper for at bruge unødig tid og have en masse besvær med at skille dig af med din bil. I langt de fleste situationer er det nemlig muligt, at du kan få udbetalt en høj skrotpræmie på selve dagen. Selvom hele processen summer af hurtighed og effektivitet, gås der aldrig på kompromis med tryghed, dialog og service. 

Som prikken over I’et, står firmaet også klar til at påtage sig andre praktiske opgaver: afhentning af din bil på en valgt adresse, afmelding af nummerplade uden merbetaling og overførsel af overskydende vægtafgift og grønne afgifter til din NemKonto. 

Når prøvekørslen er veloverstået og beslutningen om at skrotte bilen er taget, kan du blot indhente et gratis og uforpligtende tilbud på din bil. Er du i tvivl om, hvordan processen foregår, eller brænder du inde med spørgsmål vedr. priser, skrotpræmie og afhentning, så står der erfarne medarbejdere klar til at omfavne dit individuelle behov baseret på en serviceminded og kompetent vurdering.