Vælg en side

Biler lever ikke for evigt.

Det kan ikke komme bag på nogen, at ens bil før eller siden vil gå i stykker, og på et tidspunkt vil den gå så meget i stykker, at værkstedsregningerne begynder at overstige bilens egentlige værdi. Når det sker, er det blevet tid til at sige farvel til sin gamle bil. Men hvordan får du mest muligt ud af din udkørte bil?

Hvis din bil er så medtaget, at den ikke vil kunne bestå et syn uden at skulle repareres for en klækkelig sum, så er den ikke meget værd på brugtbilsmarkedet. Faktisk er det utrolig svært at komme af med en sådan bil, medmindre man sælger den for tæt på ingenting. Og så er det tid til at overveje, om den skal skrottes.

Står du med en eventuel skrotbil, men ikke rigtig ved, om du vil kunne få mere for den, ved at sælge den eller ved at skrotte den, så frygt ej. Langt de fleste autoophuggere giver nemlig et uforpligtende overslag på din eventuelle skrotpræmie. Ud fra det kan du så beslutte, om din bil skal lade livet eller have endnu en chance på brugtbilsmarkedet.

Hvor får du mest for din skrotbil?

Skrotpriser kan variere meget fra autoophugger til autoophugger, og fra bil til bil. Større og dyrere biler giver naturligvis en højere skrotpræmie end en lille og billig bil. Men hvor finder du den største skrotpræmie, uden at skulle indhente overslag fra alle autoophuggere i dit område?

Bor du på Sjælland, er det en god idé at lægge vejen forbi skrotbil.net. De sikrer dig Danmarks højeste skrotpræmie for din brugte bil og gør tilmed en dyd ud af at gøre hele processen så let som muligt for dig som sælger. De tilbyder dig nemlig helt op til 100.000 kroner kontant i skrotpræmie for din gamle, udtrådte bil, der ikke kan tjene dig længere.

Du kan få et helt uforpligtende overslag via formularen på deres hjemmeside, eller ved at ringe dem op. Vælger du at skrotte din gamle bil, sørger skrotbil.net for, at pladerne bliver afmeldt samme dag. Derudover tilbyder de tilmed at hente bilen på din adresse, således at du ikke selv skal bøvle med at leje en trailer og eventuelt en bil, der kan trække den, for at flytte den til værkstedet selv. Skrotbil sørger tilmed for, at eventuelt overskydende vægtafgift og grøn afgift vil blive overført til din NemKonto automatisk, således at du ikke betaler for den tid, hvor du faktisk ikke har bilen.

Har du travlt med at få din gamle bil af hånde, og ikke har tålmodigheden til at prøve lykken på brugtbilsmarkedet, er skrotbil også en god mulighed. Hvis processen skal gå endnu stærkere end den allerede gør, er det nemlig muligt at besøge deres værksted i Køge, hvor de tager bilen af dine hænder med det samme, og du kan komme videre med dit liv uden at skulle bekymre dig om så meget som, om nummerpladerne mon bliver afmeldt.