Vælg en side

Hvis du har din egen virksomhed, er det vigtigt at markedsføre dit brand for at tiltrække nye kunder. Fokus på et par enkle strategier, hjælper dig med at få din virksomhed frem og få mere omtale. Det vigtigste at have når du starter en ny virksomhed er netværk og reklame. På den må skaber du gode forbindelser til eksempelvis eventuelle interessenter og samarbejdspartnere.

Det er vigtigt med masser af brand eksponering og værdifulde forbindelser for at få succes. Det kan dog være svært at vide, hvordan du som ny i branchen skal tilegne dig dette. Denne artikel kan imidlertid hjælpe dig til at opnå netop dette, og vise dig den rigtige vej frem, så du opnår succes. 

Eventmarketing som markedsføring

Den nemmeste måde at skabe gode forbindelser, få brand eksponering, forøge salget og interagerer med dine kunder på, er gennem eventmarketing. Dette er blevet en udbredt måde at markedsføre virksomheder på, af den simple grund, at det virker. 

Den salgsfremmende strategi, er med til at skabe en god og tæt forbindelse mellem den enkelte virksomhed og dens kunder, ved brug af forskellige events, som eksempelvis messer. Markedsføringen sættes simpelthen i forbindelse med underholdning. For at opnå en ideel forbindelse mellem disse to ting, er det nødvendigt med et anerkendt dansk eventbureau, som har styr på dette.

Dette sætter eventbureauet Crone and Co i højsæde og mestrer derfor eventmarketingsfaget. De kan derfor prale af at have skabt en masse events, vel og mærke med fokus på marketing, som har haft stor succes. Læs mere om deres tidligere kunder her og se hvilke forskellige og spændende events som de har skabt, som har ført til værdifulde og langvarige forbindelser for de enkelte virksomheder.

Netværk er altafgørende

At møde fagfolk fra andre relaterede virksomheder er en effektiv form for at fremme din virksomhed, da det giver dig muligheder for at lære mere om dine konkurrenter. Desuden kan du danne gensidige fordelagtige partnerskaber i supplerende brancher og sprede opmærksomhed omkring din virksomhed gennem en gruppe mennesker med samme værdier.

Du kan skabe netværk med andre på følgende måder:

  • Deltag i netværksgruppemøder. Du kan finde netværksgrupper og klubber på Internettet, i aviser og i handelspublikationer.
  • Præsentere dig selv for folk på møderne. Forklar, hvad det er, din virksomhed gør, hvad du tilbyder, der får dig til at skille sig ud fra dine konkurrenter, og hvad du leder efter i forretningsforhold.
  • Stil relevante spørgsmål under gruppediskussioner. Ud over at promovere din virksomhed kan du lære meget på netværksmøder. Derudover opfordrer det til at stille åbne spørgsmål, får andre til at deltage i samtalen og indstiller dig til flere introduktioner.
  • Uddel dine visitkort. Sæt private møder med dem, der udtrykker interesse i at lære mere om din virksomhed.

Reklamering på egen hånd

Der findes flere forskellige måder at reklamere for din virksomhed på. Du kan blandt andet vælge promovere din virksomhed via reklametavler og andre skilte på gaden, som fanger målgruppens opmærksomhed, eller placere annoncer i magasiner, aviser og på nettet. Hver virksomhed, uanset størrelse og omfang, kan drage fordel af internetmarketing, og mange internetmarkedsføringsmedier er gratis at bruge.

Du kan også vælge at videregive reklamemateriale på messer, på butiksfronter, på parkeringspladser eller i andre højtbefolkede områder. Nogle virksomheder, som natklubber og underholdningssteder, ansætter gadeholdere til at uddele reklamer og tiltrække nye kunder. 

Du kan også tage den gamle kending med post i brug. Du kan købe adresselister, der er målrettet mod dit segment af forbrugermarkedet, og derefter sende brochurer og kataloger. Denne metode er både effektiv og salgsfremmende, men ofte mere tidskrævende.