Vælg en side

Annonce

Sex er vigtigt for alle mennesker. Sexliv er faktisk ofte højt på listen over elementer, vi mener udgør et meningsfuldt liv. Alligevel slås mange med at få gang i den under dynerne. Det kan der være mange grunde til. Det kan både handle om os selv, vores partner eller det faktum, at vi ikke kan finde nogen at have sex med. Der er mange, der stadigvæk har lidt svært ved at tale åbent om sex, og det skaber udfordringer i forhold til at forbedre sit sexliv. 

Vær kreativ

Kreativitet under dynerne kan være et nødvendigt pust. Det er altid godt og spændende at gøre noget, man ikke har prøvet før. Det kan være forskellige sexstillinger, nyt legetøj eller noget tredje. Det handler grundlæggende om at finde noget, der tænder dig og din partner. Man ved ikke altid, om det er noget for en, før man har prøvet det. Det kan åbne helt nye døre at kaste sig ud i en ny ting sammen. Sex med den samme partner kan blive rutinepræget, og der skal ikke meget til at sprænge rammerne. 

Hvis du ikke har en partner, eller hvis du gerne vil have flere partnere, så prøv sexdating gratis. Sex er ligesom alt andet i livet, jo mere sex, du har, jo bedre bliver du til det. Derfor kan mange sexpartnere og meget sex skabe et rigtig sundt fundament til et godt, langt sexliv.

Onanér

Har du læst, at du skal kunne elske dig selv, før du kan elske andre? Det gælder i høj grad for dit sexliv. Onani er en fantastisk måde at lære dig selv at kende seksuelt. Du kan finde ud af, hvordan du vil røres, hvad der tænder dig, og hvem du er. Det er et trygt rum at udforske sin krop. Hvis du kan have et godt sexliv med dig selv og ved meget om dig selv, så vil du også blive en bedre sexpartner. Dine partnere er ikke tankelæsere, så du bliver nødt til at vide, hvad du vil have, før de kan give det til dig. 

Kommunikér

Det bringer os videre til tredje punkt. Du bliver nødt til at snakke om sex, hvis du vil have et bedre sexliv. Hvis det bliver akavet eller ubehageligt, så affind dig med det, med tiden vil det blive mere naturligt. Hvis du er meget nervøs, så skriv ned, hvad du gerne vil sige til din partner, så du ikke risikere at glemme det eller få det sagt forkert.