Vælg en side

De lune temperaturer er så småt ved at komme til Danmark, og det betyder at badesæsonen snart starter. Du skal derfor til at pakke dine flotteste badeshorts og sommerkjole frem, og vise dig frem i dit nye look. Her er de bedste råd til hvordan du kommer til at stråle bedst muligt når nu samfundet åbner op.

Start din træning tidlig

Den formentlig mest udbredte metode til at komme i ”sommerklar form” er ved hjælp af god kost og effektiv træning. Måske du gerne vil tabe dig et par kilo, eller omvendt tage et par kilo på. Så er træning sammenstykket med en sund kost helt sikkert vejen frem. Det kræver disciplin og et målrettet mindset for at det kan lykkedes, men for det meste kræver det mindre end de fleste tror. Et godt råd er at starte til en ny sport, eller træne med nogle gode veninder eller kammerater. At skabe en social sammenhæng med din træning vil få dig afsted hver gang, og skabe en helt anden energi og motivation til at komme afsted. Et lidt dyrere alternativ vil være den personlige træner. Der vil formentlig ikke være den samme sociale lyst til træning, dog kan det kombineres da du stadig vil, f.eks. i et fitnesscenter, stadig vil kunne tale med de samme mennesker, inden og efter træning, samt at skabe et personligt forhold til din træner.

Skab et nyt look med en ny garderobe

Du er måske typen der har brugt hele vinteren og al lockdown tiden, til at skabe en ny garderobe og har shoppet nettet tyndt for alle de lækre stykker tøj der findes. Hvis ikke så er dette afsnit rettet mod dig. En tøjstil kan fuldstændig forvandle dig, og dit udtryk udadtil. Nu er tiden inde mere end nogensinde før, hvis du har gået og haft en drøm i maven om at styre din stil i en anden retning, men måske ikke har turdet. Det er måske noget tid siden at du har set dine venner og veninder og du kan derfor komme tilbage med en ny stil du har samlet op under Corona-Lockdown. Gå ned i din yndlingstøjbutik, eller en butik som sælger den stil du gerne vil samle op, og lad dem høre dine tanker. Det vigtigste er at du har dig selv med, og gør disse ting for dig selv, så du ikke ændrer din stil eller dig selv for nogen andre end dig selv. 

De alternative løsninger

Det vigtigste i alle disse ændringer du kan skabe for dig selv, er at du gør det for dig selv og ingen andre. At du ikke lader dig påvirke af udefrakommende faktorer. Men er du fast og besluttet og gør det udelukkende for dig selv, kan du vælge at gå hele vejen og besøge Bloom Copenhagen. Der kan kosmetisk Specialsygeplejerske Tina Holten og Specialsygeplejerske Heidi Vandborg behandle dig for rynker, hårfjerning, og alle mulige andre kosmetiske indgreb. Der er nogle ting som ikke kan ændres på andre måder end denne, så måske er det vejen for dig.