Vælg en side

I takt med, at verden bliver mere og mere digital, så er der også flere og flere, der kaster sig over digitale spil. Faktisk er det blevet så udbredt og normalt at spille, at det ikke længere er nogen negativ ting at være en spilnørd

Du har helt sikkert en forestilling om, at en nørd skal se ud og opføre sig på en bestemt måde, men faktum er, at nørder findes i alle aldersgrupper og blandt begge køn. Derfor kan du også tilslutte dig gruppen af spilentusiaster uden at skulle lave om på dig selv. 

Er du også vild med alt, hvad der vedrører spil og gaming, så har vi nogle idéer til, hvilke hjemmesider du bør bogmærke og følge. 

PSlife.dk – Landets største PlayStation community

En af de sider, der er værd at følge som spilentusiast (eller nørd, om man vil) er PSlife.dk. Der er tale om Danmarks største PlayStation community, hvor du kan læse nyheder, anmeldelser og rygter om både PlayStation 3, PlayStation 4 og PlayStation 5. 

PSlife.dk byder også på et aktivt forum, hvor du kan dele og læse erfaringer med forskellige konsoller, spil og andre PlayStation produkter.

Vil du gerne være med på beatet og kunne dele erfaringer omkring den nyeste konsol, så skal du have anskaffet dig en PlayStation 5. Læs her, hvordan du kan finansiere konsollen. 

TWEAK.dk – Alt inden for hardware og spil

TWEAK.dk er tilegnet dig, der gerne vil beriges med de seneste og hotteste nyheder, når det kommer til gadgets, smartphones, computere, hardware og spil. 

På forsiden har du mulighed for at sortere det tilgængelige indhold efter flere faktorer. For at blive præsenteret for det mest relevante indhold for dig skal du vælge følgende:

  • Type (nyheder, tests og guides – nyheder bliver valgt som standard)
  • Konsol (Android, iOS, Nintendo Switch, PlayStation m.fl.)
  • Brand (2K Games, Acer, Dell, Garmin m.fl.)

Du bestemmer selvfølgelig helt selv, hvor mange af disse filtermuligheder du benytter dig af. 

Pixel.tv – Danmarks første uafhængige tv-station på nettet

Pixel.tv er også en af de hjemmesider, du bør bogmærke så hurtigt som muligt, hvis du er en rigtig spiltosse. 

Hjemmesiden er spækket med indhold, der er produceret af skribenter og tv-folk, der alle deler en brændende passion for film, gear og spil. Tilbage i 2007 handlede indholdet hovedsageligt om spil, men i dag udgives der også masser af indhold om film og gadgets.

Uanset om du gamer via PC, Xbox, PlayStation, Switch eller noget helt femte, så er vi sikre på, at du vil kunne få glæde af de mange nyheder og anmeldelser, der er samlet på sitet.