Vælg en side

Dette indhold er sponsoreret

At finde motivation og lysten til at lave lektier og nyde skolen kan være svært for nogle børn. Manglende selvtillid, manglende motivation, problemer med lektierne og andre ting kan stå i vejen for, at dit barn får det meste ud af sin skoletid. 

Du kan hjælpe dit barn på vej med god og kompetent lektiehjælp, hvor du og dit barn vil kunne se forskellen. Her er der fokus på det faglige og det sociale, så dit barn både laver lektier, får fulgt op på manglende emner, og samtidig får en sjov og lærerig oplevelse med en faglig kompetent tutor. 

En tutor som kan hjælpe med det hele

Lektiehjælp foregår således, at en tutor bliver fundet til dit barn. Denne tutor er selv studerende eller færdiguddannet, og har derfor stor faglig viden, samt god erfaring med undervisning og lektier. 

Tutoren vil planlægge et læringsforløb, baseret på dit barns behov og dine ønsker. Forløbet vil tage udgangspunkt i dit barns lektier, men andre elementer kan også blive tilføjet undervejs. 

Hvordan forløbet finder sted, afhænger af dine og dit barns ønsker. Nogle vil gerne have besøg af tutor fysisk, mens andre foretrækker online lektier. Her anvendes nutidens teknologiske løsninger med at få lavet lektier og opgaver sammen. 

Kvaliteten er i top

De forskellige tutorer har forskellige akademiske og faglige baggrunde. For at sikre den bedste kvalitet for dit barn, vil dit barn blive sat sammen med en tutor, som har godt kendskab til de fag og emner, som dit barn har brug for hjælp til. 

Alle tutorer har fået topkarakterer inden for de fag og emner, som de kan undervise og hjælpe i. Derudover bliver alle tutorer også screenet, for at sikre gode menneskelige kompetencer, så dit barn får en god og positiv oplevelse. 

Stærke samarbejder

En god lektiehjælp står ikke alene. Derfor er der skabt stærke samarbejder med blandt andet MatematikFessor, Praxis og Alinea for at sikre niveauet af læringsmaterialer. 

Dermed vil dit barn få et lektiehjælps forløb, hvor den faglige kvalitet er høj, materialet til undervisningen er lærerigt, og det sociale aspekt er i fokus. 

Dig og dit barn vil kunne se forskel, og dette er uanset hvad dit barn har problemer med i forhold til skole og lektier. Et forløb er til for at gøre lektier og skolen sjov, underholdende og lærerig, og med et lektiehjælps forløb vil dit barn genvinde motivation og interesse for sine lektier.