Vælg en side

Blogging er blevet meget populært. Det er en måde at dele dine tanker med resten af verden på. Du kan fortælle om din hobby eller dit liv. Du kan komme ud med budskaber, der er vigtige for dig. Nogle tjener også penge på at blogge.

Det er nemt at blogge. Du kan lave en simpel hjemmeside på få minutter, og så kan du være i gang. Du kan skrive på den måde, du har lyst til, og du kan enten selv stå for billeder eller finde nogle gratis stockphotos. Der er virkelig ikke noget, der stopper dig fra at blogge. Blogging er for alle.

Skriv om det, du har lyst til

Du kan blogge om lige præcis det emne, du har lyst til. Er der noget, der interesserer dig, så kan du blogge om det. Du kan skrive om din hobby eller din store interesse.

Det gør det ikke bare sjovere at blogge, hvis du skriver om noget, der interesserer dig. Det er også en god idé, fordi du har en stor viden om emnet. Du har noget at dele. Der er sikkert en masse, du kan fortælle om din hobby.

Har du ikke nogen speciel hobby, kan du også blogge mere generelt. Din blog kan handle om alt mellem himmel og jord, lidt som talkabout.dk.

Virksomheder kan blogge

Har du en virksomhed, kan du også få lidt gavn ud af en blog. Du kan gøre den relevant for din virksomhed og få flere kunder. Blog om det, du sælger, og du vil fremstå som en ekspert på området.

Sælger du fx lingeri i din virksomhed, så kan du blogge om det, som de gør på lingerisiden.dk.

På din blog kan du sætte nogle links, der fører læserne direkte videre til dine produkter, hvis du har en webshop. Har du en fysisk butik, kan du stadig få noget ud af at blogge. Du kan dele din store viden om dit produkt og fortælle om din butik. Du vil fremstå som ekspert på emnet for dem, der følger med på bloggen. Når de skal bruge det produkt, du sælger, vil de komme til dig.

Links på din blog

Blogging og links hænger tæt sammen. Vil du gerne have mange læsere på din blog, så er det en god idé at have nogle links på andre sider, der leder hen til din blog. Vil du gerne reklamere for din virksomhed eller tjene lidt penge på bloggen, så skal du sætte links i dine blogindlæg.

Når du skal sætte links ind, er de nogle gange meget lange. Lange links ser ikke så godt ud. Så er dine links lange, kan det være en idé at lave dem kortere. Det ser bedre ud og har en bedre effekt.

At tænke på, hvordan dine links ser ud, er at tænke på læseren. Du skal sørge for en god oplevelse for alle dem, der læser med på din blog. Så har de mere lyst til at komme igen. De vil måske også fortælle deres venner om din flotte, indholdsrige blog.