Vælg en side

En drøm om at drive selvstændigt erhverv er blevet mere og mere udbredt igennem årene. Som ung starter man oftest ud med at studere, og som tiden går, får man en pejling af, hvad man vil i livet. Nogle har en drøm om at studere jura, sygeplejerske eller økonomi, mens andre har en barnedrøm om at starte egen virksomhed. 

Hvad enten det er første gang, du skal træde ind på virksomhedsmarkedet eller har prøvet det før, så kan der let opstå spørgsmål vedr. ejendomme, børsforhold og kapitalfremskaffelse. Ofte er det blot et spørgsmål om værdier, ønsker og behov. For manges vedkommende er det en hjælp at inddrage professionelle kræfter, når det kommer til at gøre en drøm til virkelighed. Derfor har vi valgt at guide dig igennem en jungle af advokathuse, og direkte ind til Danders&More. Et stærkt, internationalt advokatfirma med speciale i bl.a. M&A, ejendom, retssager samt IT-ret.

Byg bro mellem virksomhed og advokatfirma 

Hvad er bedre end at have en ven i nød, når der opstår tvivl og usikkerhed? Det er lige præcis den oplevelse, som du vil få hos Danders&More. Advokathuset fungerer som en sparringspartner og står klar med åbne arme til at rådgive både danske og udenlandske klienter. Det gælder både ved køb og salg af virksomheder, køb og salg af ejendomme, rådgivning i forbindelse med kapitalfremskaffelse, restruktureringer samt generationsskifter. 

Med speciale i M&A transaktioner har rådgivningen primært fokus på at tilrettelægge og optimere transaktionen og processen fra start til slut. For at sikre den mest optimale virksomhedshandel udarbejdes der nødvendig dokumentation og due diligence. Der er brug for juridisk rådgivning med forretningsmæssig forståelse og bistand til projektledelse og planlægning af processen, når der skal virksomhedsdrømmen skal vækkes til live. Og det er du sikret, for hos Danders&More er det klienternes behov, udfordringer og kommercielle mål, der er det centrale aspekt.

Et gobalt perspektiv 

Med 3 skarpe advokater i spidsen, der altid kigger på klientens individuelle behov, er man godt på vej, når der skal ydes hjælp til at varetage de juridiske processer. Hjælpen ude fra kommer i høj grad også til syne på det internationale plan. Danders&More har nemlig en tilstedeværelse i London, som gør det muligt at følge de nyeste trends ud over Danmarks grænser. I en tid hvor outsourcing og globalisering har en enorm indflydelse på markedet og på virksomheder, er der brug for et advokatfirma, der har fingere på den globale puls.   

Erfarne advokater og partnere

Foruden de knivskarpe advokater, står der også betroede forretningsrådgivere og jurastuderende klar til at vejlede dig. Og det er netop én af de ting, der gør Danders&More unikt. Advokatfirmaet er en bred og mangfoldig vifte af mennesker, der alle sikrer en solid og korrekt proces. 

Er du i tvivl om, hvordan din virksomhed bliver rustet bedst muligt i fremtiden? Eller har du dybdegående spørgsmål vedr. pris, licens- eller M&A, så læs mere på Danders&More.

Her ser de muligheder frem for begrænsninger og står klar til at guide dig fra A til B.