Vælg en side

Strømskinner er en genial løsning, hvis du gerne vil have aflivet de synlige ledninger til din belysning i loftet. Samtidig gør strømskinner det muligt at flytte rundt på belysningen, samt nemt at tilføje eller fjerne lamper efter behov. Læs med her, og få alt at vide om, hvorfor strømskinner er den rigtige belysningsløsning for dig. 

Synlige eller hængende ledninger i loftet bliver nemt noget rod at se på – og kan nemt både samle støv, edderkopper og andet kryb. Rigtig slemt bliver det, hvis du har flere lamper hængene i loftet. Så ender det hurtigt med at ligne et af de der gadebilleder fra Indien eller Thailand, hvor der tit hænger et mylder af ledninger på kryds og tværs langs husmurene og hen over gaden.

Vil du ledningerne til livs, kan du med fordel overveje at anskaffe nogle strømskinner. De giver samtidig noget større fleksibilitet i forhold til din belysning. Køber du strømskinner på nettet, får du desuden fordelene til en bedre pris – og får et større udvalg at vælge mellem.

Pænere at se på

Strømskinner skrues fast i loftet, så du slipper for at se på ledningsguirlander. Skinnerne kan fås i forskellige farver, forskellige længder og forskellige former. Du kan således både få lige skinner, hjørneenheder og særlige specialenheder som gør det muligt at hænge alt lige fra tunge pendellamper op over spisebordet og til at have en serie spots hængende i loftet.

Det gør det nemt at finde nogle strømskinner, som glider mere ubemærket ind i din indretning, og som skaber orden og tilføjer ekstra funktionalitet til din lyssætning.

Gør det nemt at flytte rundt på lyset

Fidusen med strømskinnen er, at du kan flytte rundt på de lamper, som hænger eller sidder i dem, uden at du skal til at flytte ledninger. For lampen får strøm fra skinnen, og kan bare skubbes rundt i skinnen efter behov.  

Derved slipper du ikke bare for at se på de grimme ledninger. Du får mulighed for at styre din belysning meget mere præcist efter det behov, som du har.

Tilføj eller fjern lamper efter behov

Strømskinnen gør det også muligt at tilføje flere lamper, hvis du får brug for mere lys. Eller fjerne lamper, som der ikke længere er brug for.

Derved kan du hele tiden justere belysningen, uden at skulle tænke på hverken at trække nye ledninger eller hænge nye lamper op. Eller udbedre sporene efter en lampe, du har fjernet.

Køb strømskinner på nettet

Tidligere så du oftest strømskinner brugt i butikker. Men i dag er strømskinnerne kommet så langt ned i pris, at flere og flere tager dem i brug derhjemme.

De kan – som allerede nævnt – ikke kun benyttes til spotbelysning. Ved hjælp af forskellige former for pendeladaptere kan du også bruge strømskinnen til at sikre en fleksibel belysning med f.eks. en pendel over spisebordet.

Vil du have den laveste pris på dine strømskinner, kan du med fordel gå efter at købe din næste strømskinne på nettet. Her kommer du ikke til at betale for et stort filialnet. Samtidig er udvalget meget større, så du nemmere kan sammensætte præcis det sæt strømskinner, som du har brug for.

Men vær kritisk med, hvor du handler. Tjek altid, at webshoppen er e-mærket, har dansk adresse, CVR-nummer og telefonnummer. Og tjek også gerne, at telefonen rent faktisk bliver taget, når du ringer.

Har webshoppen en chatfunktion, kan du også være sikker på, at kunne få hjælp til dine indkøb undervejs. Ganske som når du handler i byggemarkedet.

Så lever den webshop, du køber strømskinner hos, op til disse punkter, er den et trygt valg.