Vælg en side

Mange har i dag brug for IT-support, da vi bruger internettet i stor stil på vores arbejdspladser såvel som hjemme og i det offentlige. Det kan være svært at finde rundt i den jungle, det er, når man skal finde rundt i noget, og man kan hurtigt få brug for hjælp fra professionelle. Hvorfor skal man egentlig opsøge professionel hjælp? Det skal man netop, da eksperterne hurtigt og nemt kan hjælpe dig, så du ikke skal bruge din arbejdstid på det. Derudover er det vigtigt at forholde dig til de forskellige emner, som kan komme op, når man taler om IT. Læs med her for at blive klogere på IT, persondata og deling af links. 

Lokal support

Hvorfor er det så lige vigtigt at få lokal support? Hvis din virksomhed ligger i Roskilde, så giver det ikke mening, at du ringer til Aarhus for at få hjælp. Så har du brug for IT support i Roskilde. En lokal IT-support kan komme ud hurtigst muligt og hjælpe dig. Det er ikke alting, der kan fikses over telefonen, og derfor er det vigtigt, at du opsøger lokal hjælp. På den måde får du den hurtigste hjælp, men også den bedste hjælp, da du kan få etableret et godt forhold til et support firma, som kender dig og din virksomhed. Det er nemmere for de professionelle, når de er sat ind i sagerne, og de ikke skal lære alting igen hver eneste gang.

Datasikkerhed

Når du har en virksomhed, skal du være meget forsigtig, når det gælder at dele andre menneskers data. Persondataloven var den tidligere lov, der gjaldt, når man skulle dele personoplysninger. I 2018 blev denne skærpet og kom i stedet for til at hedde Databeskyttelsesloven. Denne er uhyre vigtig for dig og din virksomhed, så I ikke laver nogen fejl, når I skal dele links eller andre personlige oplysninger. Du kan læse om persondatasikkerhed for at blive klogere på emnet. Her er det vigtigt ikke at begå fejl og at tage vare på folks personlige oplysninger. 

Ofte når du skal dele links, vil du opleve, at de er ekstremt lange, og det ser kikset ud, når man deler et langt link. Derfor kan du her få hjælp til at forkorte dine links, så det ser mere tjekket ud. Særligt hvis du deler på de sociale medier, er det vigtigt, at dine links ikke er uendelige.