Vælg en side

Skal du have nyt toilet? Så er der sket en masse inden for de seneste år, som giver dig helt nye muligheder, når du skal vælge dit næste toilet. Læs med, og find det helt rigtige toilet!

Et toilet er vel bare et toilet? 

Jo bestemt! Men i dag har du mange flere valgmuligheder, når det kommer til design, udseende og hvordan toilettet er monteret i badeværelset. Samtidig kan du få toiletter med douchefunktion, som både giver en meget renere oplevelse, og sparer dig for toiletpapiret. Og så kan du få toiletsæder, som både er mere sikre og nemmere at gøre rent omkring.

Vil du se, hvad der findes af nyheder på markedet for toiletter, kan du med fordel gå på jagt efter dit nye toilet på nettet. Her er udvalget større end i det lokale byggemarked, og du slipper for, selv at skulle slæbe det hjem.

Gulv- eller vægmonteret toilet?

Det første valg, du skal træffe, når du skal vælge nyt toilet, er, hvorvidt det skal være gulv- eller vægmonteret. 

Den billigste løsning er selvfølgelig bare at købe et toilet magen til det, du har. Men kunne du tænke dig at gøre rengøringen nemmere, og gøre toilettet til en mere integreret del af badeværelset, var det måske en ide at skifte det gamle gulvmonterede toilet ud med et væghængt.

Det kan sagtens sættes op, uden at du skal flytte afløbet. Der skal bare bygges en skalmur, som kan skjule cisternen. Derved kan afløbet genbruges, og selve toiletskålen kan så hænges på den nye skalmur. 

Det får toilettet til at fylde mindre rent visuelt i indretningen.

En renere og mere hygiejnisk toiletoplevelse

Drømmer du om en renere og mere hygiejnisk toiletoplevelse, bør du overveje at opgradere dit gamle toilet til et såkaldt douchetoilet. Her bruger du ikke toiletpapir. For efter toiletbesøget bliver du skyllet med en behagelig douchestråle.

Derved kommer du ikke i nærheden af de fækale bakterier, som du ellers nemt kommer i nærkontakt med, når du bruger toiletpapir. Samtidig kan du sende toiletpapiret på pension. Det giver både en kontant besparelse, du kan mærke på økonomien, og miljøet en kærkommen håndsrækning.

Har du købt nyt toilet for nyligt, kan du nøjes med at opgradere toiletsædet til et med en indbygget douchefunktion. Det giver de samme muligheder til en meget billigere pris.

Skal toilettet udskiftes alligevel, kan du også bare købe et med douchefunktion indbygget. F.eks. fra Laufen eller Vitra Metropole. De har ikke alene den smarte douchefunktion, men fås også i nogle helt fantastiske design og meget karismatiske design, som passer perfekt ind i den traditionelle danske badeværelsesindretning.

Toiletsædet kan nye trick

Et nyt toiletsæde er en selvfølge, når du skal have nyt toilet. Men det er også en smart måde til at give dit gamle toilet et facelift.

Her kan du glæde dig over, at stort set alle toiletsæder i dag leveres med soft close og quick release. Det første sikrer en sikker, rolig og elegant, langsom lukning af toiletsædet. Det andet gør det muligt at fjerne hele toiletsædet, når du skal gøre toilettet rent.

Det er endnu et plus for hygiejnen omkring toilettet.

Køb dit nye toilet online

Som sagt finder du det største udvalg af nye toiletter og toiletsæder online på en af nettets mange webshops. Men husk at tjekke, at webshoppen er e-mærket, har dansk adresse, CVR-nummer og en telefon, som ret faktisk bliver taget.

Har webshoppen også en aktiv kundeservice, du kan kontakte på både chat, mail og telefon, er det et ekstra plus. For så bliver det lige så nemt at få hjælp til dit køb, som hvis du gik ned i byggemarkedet.

Så bestil dit nye toilet på nettet i dag!