Vælg en side

Hvis du er husejer, har du sikkert oplevet, at der hurtigt kan komme alger på taget. Disse alger giver taget et grønt udtryk og er sjældent pæne at kigge på. Vil du endnu engang gør dit hus smukt at se på, er det derfor en god idé at gøre brug af algebehandling. 

Bestil algebehandling, og gør dit hus smukt at se på

Bestil algebehandling af tag, hvis der er begyndt at gro alger på det øverste af din bolig. Det kan nemlig gøre en stor forskel at få renset dine alger af taget. Fjernelsen af de grimme alger vil med stor sandsynlighed gøre en forskel for dit hus’ visuelle udtryk.

Hvis du vil gøre brug af algebehandling, kan du kontakte Algekvit – din foretrukne algebehandler. Algevit gør brug af de mest miljøvenlige produkter, og så er de Danmarks billigste inden for algebekæmpelse. Her får du nemlig algebehandling med prisgaranti. 

Find din algebehandling online

Vil du have algebehandling af taget, er det en god idé at søge online. Her kan du nemlig hurtigt finde den algebehandling, som du ønsker at gøre brug af. På nettet er det desuden nemt at finde yderligere oplysninger omkring algebehandling. 

De fleste virksomheder har gjort det nemt at skabe kontakt online. Typisk vil du nemlig finde et telefonnummer, en e-mail eller en kontaktformular på hjemmesiden. Dermed er du sikker på, at du kan give din bestilling videre. 

Forlæng levetiden af dit tag

En algebehandling er dels en god idé, fordi et tag fyldt med alger sjældent er flot at kigge på. Dog er der flere gode grunde til, at algebehandling godt kan betale sig. Sætter du ind mod algerne i rette tid, kan du nemlig forlænge tagets levetid. 

Med et algefrit tag mindsker du blandt andet risikoen for frostsprængninger af taget, at tagsten og tagplader forskubbes og vandgennemtræninger af taget. I det lange løb kan det altså være en god investering at tage dig godt af dit tag.

Hvornår skal du have renset dit tag?

Algebehandling kan i virkeligheden ske hele året rundt, så længe det er tørvejr og over 1 grad. Dog er algerne ikke så nemme at slippe af med på tagene, hvis man behandler dem for tidligt på året. Derfor bliver algebehandling tidligt på året frarådet. 

Typisk siger man, at den bedste algebehandlingsperiode ligger fra starten af maj til slutningen af november. Derfor kan det være smart at holde dig inden for denne periode, hvis du vil være sikker på at opnå et godt resultat. 

Sådan virker algebehandling

Algebehandling kan naturligvis udføres på mange forskellige måder. Hos Algekvit sprøjtes algemidlet op på taget fra jorden. I samarbejde med vind og vejr vil algebehandlingen herefter virker. Dermed er der tale om en forholdvis simpel procedure, når man snakker algebehandling. 

Processen med algebehandling kan tage fra to måneder til et halvt år før den fulde effekt kan ses. Dette skyldes, at der er flere forskellige faktorer, der spiller ind i algebehandlingen. Blandt andet har behandlingstidspunktet samt vind og vejr betydning. 

Få det flotteste tag på villavejen

Selvom dit tag måske ikke er noget, som du bekymrer dig om til hverdag, kan et renset tag gøre en enormt stor forskel for helhedsindtrykket. Efter behandlingen vil du sandsynligvis opdage, at der er en verden til forskel mellem et renset og et algebefængt tag. 

Derfor kan en algebehandling ligeledes være en god gave at give. Et renset tag vil nemlig bringe et smil på læben, hver gang man bevæger sig mod huset. Selvom der er tale om en forholdsvis let procedure, er et algefrit tag nemlig noget, der vækker glæde. Derfor er det bare om at se at få bestil algebehandling til dit tag!